Supa pileca sa ili bez knedli - brzo i jednostavno
dakle supu je svakako lako napraviti za 10 minuta sa sve knedlama samo je vazno da imate sledece:
po osobi
30 gr pileceg belog mesa - iseckano na manje komade
1 sargarepa - oljustena i iseckana na krugove
1 supena kašika maslinovog ulja
250ml prokuvane vode
1 supena kašika domaće vegete ili kocke iz dm/a videti uputstvo na kutiji za koju količinu se upotrebljava
Bon apetit!
ako ste raspoloženi za čitanje toplo preporučujem knjigu Služavke u izdanju čarobne knjige. Link je
http://www.carobnaknjiga.com/f9799ab9-28ab-4977-9e41-8db727df4e1f/Sluzavke.aspx
po osobi
30 gr pileceg belog mesa - iseckano na manje komade
1 sargarepa - oljustena i iseckana na krugove
1 supena kašika maslinovog ulja
250ml prokuvane vode
1 supena kašika domaće vegete ili kocke iz dm/a videti uputstvo na kutiji za koju količinu se upotrebljava
staviti u šerpu maslinovo ulje, meso i šargarepu. uključiti na nisku temperaturu (ako je ringla od 1/12 staviti na 4/5) promešati i ostaviti 10 minuta. Kad prođe vreme - sipati ključalu vodu. Pojačati ringlu na najače. Kada počne da vri dodati kocku. Supa je gotova.
Ako želite potaž da napravite od ove supe - izblendajte štapnim mikserom ili blenderom.
U slučaju da želite supu sa knedlama - dodati umućenu masu za knedle (recept je okačen prethodno). Kada iskoristite masu za knedle tj. ubacite sve u supu isključite i supa je gotova.Ako želite potaž da napravite od ove supe - izblendajte štapnim mikserom ili blenderom.
Bon apetit!
ako ste raspoloženi za čitanje toplo preporučujem knjigu Služavke u izdanju čarobne knjige. Link je
http://www.carobnaknjiga.com/f9799ab9-28ab-4977-9e41-8db727df4e1f/Sluzavke.aspx
Коментари
Постави коментар